maanantai 11. toukokuuta 2009

Lisää tiskirättejä ja keskeneräisiä neuleita


Mikä saa ihmisen aloittamaan aina vaan lisää uusia projekteja, vaikka entisiäkin on, vaikka muille jakaa. Saisi vaan itsestään sen verran irti, että saisi nuo keskeneräiset pois pyörimästä. Niitähän on tunnetusti niin vaikea aloittaa, (tai ainakin minun on vaikea aloittaa, muista en tiedä), voi olla vaikka ohje hukassa yms. seli seli.... Selityksiä löytyy kun itselleen vakuuttelee, miksi ei niitä neulo.

Tiskirättejä olen tehnyt tosi monta, ne ovat sopivan aivotonta neulontaa ja mikä tärkeintä valmistuvat nopeasti. (aiemmissa postauksissa linkki ohjeeseen).
Toisessa, sanotaanko kauniimmin siivousliinassa on lankana Novitan Bambu ja toisessa Sandness Gardin mandarin petit, löysin vihdoin pätkävärjättyä puuvillalankaa. Tuli ihan hauskan näköinen liina.


Tässä sitten niitä keskeneräisyyksiä, palmikkosliparia neulon joka ilta vähäsen ainakin yritän, ei käytännössä aina ihan toteudu. Ja slipari tulee vielä lahjaksi isälleni, täytyy vaan pistää vauhtia neulontaan.
Minttumaari huivi on saanut jäädä, en tajua minkä virheen olen tehnyt, mutta viimeinen kaavio ei natsaa kohdalleen, onko kellään muulla ollut vastaavaa? Tähän asti kaikki muut kaaviot ovat neuloutuneet hienosti ja pahempia ongelmia ei ole ollut, mitä nyt itse mokanut ja saanut purkaa yhden kerran. Ehkä täytyy soveltaa itse jotenkin, hirveästi en viitsisi alkaa purkamaan.
Mutta nyt lähden tekemään ruokaa...

Ei kommentteja: