tiistai 12. toukokuuta 2009

Ihanaa lankaa

Olen mukana Secret Woolin kevään sukkalanka klubissa. Tänään tuli postissa näin ihanaa lankaa. Väritoiveen sai esittää etukäteen ja tämä meni ihan nappiin. Saapi nähdä mitä näistä tulee, mielellään lanka hyppäisi puikoille heti, mutta jospa nyt teen edes vähän noita keskeneräisyyksiä ensin.
Jostain syystä en saa kirjoitettua kuvien väliin? Käyttäjässä varmaan vikaa... Neuvokaa viisaammat.
Sitten postilaatikossa oli myös IK kesä numero. Tää ilta meneekin selaillessa, kun saa lapset nukkumaan.
Ja viimeisenä, aloitin tekemään Marilindoja, sain ohjeen pienten alkuvaikeuksien jälkeen. En ymmärrä miksi ohje ei tullut s-postiini ja katsoin kyllä kaikki mahdolliset kansiot mihin se olisi voinut mennä, mutta ei ollut.
PayPalilta tuli kyllä viesti ostoksesta. No sain ohjeen kun laitoin s-postia tällä, ei niin hyvällä enkun taidollani takaisin.
Onko kenellekään muulle käynyt vastaavaa?
Nimittäin tää tapahtui jo toistamiseen, kun aiemmin keväällä tilasin yhden ohjeen niin kävi samoin. Ja laitoin siitäkin s-postia takaisin ja ohje tuli.
Mulla on soneran kautta virallinen s-posti, voiskohan siinä olla jotain?
Syksyllä kyllä tuli kaikki ostamani ohjeet, kun oli eri laajakaistan operaattori...

7 kommenttia:

Punanen kirjoitti...

Herkkulankoja! Naminami..
Kuvateksteistä:
Valitse kuva hiirellä, paina oikeaa nuolinäppäintä (jotta kuva ei ole enää valittuna vaan kursori vilkkuu kuvan vieressä) ja paina enteriä jolloin tulee kappaleen vaihto (iso riviväli) tai ctrl pohjassa enteriä jolloin saat tavallisen rivivälin. Toivottavasti neuvot auttaa. Kiitos opastuksesta lauantaina, nyt mie tiedän parhaat paikat!

Heidi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Heidi kirjoitti...

Kiitos vinkistä Punanen! Täytyypä seuraavaksi kokeilla, kun päivitän blogia. Kiitos myös itsellesi ja kiitos seurasta. ;)

Heidi kirjoitti...

Noita kommentteja ei voikaan enää muokata näköjään, kun ne on tallennettu. Niin poistin oman kommentin kokonaan kirjoittamani virheen takia.

Katiija kirjoitti...

Päätä silmukat nurjalla puolella seuraavasti: neulo 2 s oikein, *siirrä neulotut silmukat vasemmalle puikolle ja neulo silmukat takareunoistaan yhteen, 1 s oikein*. Toista * - *.

tuollainen on huivipäättely! laitoin sen nyt blogiinkin :D

Sartsa kirjoitti...

Hahaa! Johan kommentointi onnistuu :D
Langat näyttää molemmat kivoilta.
Mukavaa kesää!

Sartsa kirjoitti...

Onnea valmistumisesta! Nyt varmaan elämä tuntuu vähän aikaa tosi helpolta.