sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Heippa pitkästä aikaa... mistä saisi lisää tunteja vuorokauteen?

Taasen on vierähtänyt jonkun aikaa viime päivityksestä syystä, että aloitin työt syyskuun puolivälissä ja yksinkertaisesti aika ei riitä kaikkeen. (mistä saisi lisää tunteja vuorokauteen?) Uusia asioita on saanut opetella ja kaikki muutkin järjestelyt ovat ottaneet oman aikansa.
Neulonut kuitenkin olen lähes päivittäin, mutta ei mitään tunnu valmistuvan, kun ei illan parissa tunnissa mitä omaa aikaa jää, niin paljoa ehdi tai sitten jo väsy iskee, eikä jaksa. Mutta vähiten. Eikös se sananlasku menekin, että hiljaa hyvä tulee.
Sukkasatoon sain peräti yhdet sukat valmiiksi. Ne on esiteltykin siellä jo aikaa sitten, mutta omaan blogiin en silloin niitä ehtinyt laittaa ja niin se sitten jäi...


eli kuopuksen sukat 7 veikka polkka langasta. Ihan tavis perussukat. Helppoa ja nopeaa neulomista.

Ompeluksiakin löytyy. Tosin ovat ommeltu joskus lokakuun alkupuolella, mutta parempi esitellä myöhään kuin ei milloinkaan.
Ohjeen näihin bongasin Punasen blogista jo aikaa sitten ja toinen näistä on ollut neuletapaamisessakin jo kerran tai pari.
Tykkäsin ommella näitä, jos sitä vaikka jouluksi tekisi enemmänkin pienille ihmisille, niin kauan kun Hello kitty on kova juttu.

Nämä ovat lähdössä kaverilleni ensi viikolla.


Lankana Novita Rose mohair. Malli omasta päästä kuvan perusteella muokattuna.
Seuraavat ranteenlämmittimet pääsevät pian puikoille.
Ja neulotaan, kun jaksetaan tai ehditään....
Ja päivittelen taas blogia...joskus...

Ei kommentteja: