lauantai 5. syyskuuta 2009

Hei! On täälläkin blogissa elämää.

Elokuu jäi kokonaan välistä bloggaamisen osalta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vai miten se sanonta menikään...

Neulottu on koko kesä kaikenlaista, ei vaan ole tullut päivitettyä blogiin.
Nyt tulee kuviakin.
Tässä Minttumaari huivi, jonka sain valmiiksi jo heinäkuussa, mutta eipä vaan ole saanut aikaiseksi aiemmin laittaa blogiin.
Lankana edelleen Novitan Rose mohair, langan menekki ei nyt tule yhtäkkiä mieleen, laitan kun tarkistan muistiinpanoistani. Puikot 7 mm pyöröt.
Kiva ja helppo malli tehdä, nyt kun sen on oppinut. Seuraavakin on jo puikoilla tulossa.


Ihastuin Novitan Puroon, tosi kauniita värejä ja kivaa neuloa. Kaulaliinasta tuli mielestäni nätti ja menee varmaan käyttöön nyt syksyllä.
Tämäkin on jo neulottu heinäkuun puolella ja seuraavakin on jo tästäkin versiosta tulossa, tosin eri värit kuin tässä.

Tiedot:
puikot 5 mm pyörö, langan menekki 2 kerää, revontulet ja ruska. neulottu 1 oikein, 1 nurin.

Helppo ja mukava neule mukaan otettavaksi. Ei tarvitse miettiä, senkun neuloo vaan.
Itse en ota mukaan yleensä mitään kovin monimutkaista neulottavaa, sekoan kuitenkin kuviossa tms. tai sitten neule etenee todella hitaasti ja tarkistelen vähän väliä, että kaikki on oikein. Tosin, jos vaikean mallin oppii, niin sitten ei ole ongelmaa.

Osallistuin myös sukkasatoon,
minut löytää perunalaarista.

Sukkiakin on tullut jo tehtyä ennen sukkasadon alkua, mutta niistä lisää seuraavassa postauksessa, kunhan löydän kameran niin saan purettua kuvat koneelle. ; )
Ja sukkasatoonkin on jo sukat tulossa.

sukkailemisiin, moro!

EDIT: Melkein unohdin. KIITOS lukijani kaikista kommenteista, jotka olette kirjoittaneet ja anteeksi, olen laiska kommentoimaan takaisin, mutta tästä lähtien täytyy yrittää. Ja pitää Blogi paremmalla hoidolla. ; )

Ei kommentteja: