lauantai 7. maaliskuuta 2009

Tiskirätti ja mustasukkaisuutta

Olihan se minunkin pakko niitä kokeilla tehdä, kun muissakin blogeissa niitä on näkynyt. Tosi super helppo ja nopea tehdä ja toimii, ihan oikeasti. Lankana jotain vanhaa merseroitua puuvillaa kaapin kätköistä, ei löytynyt vyötteitä, joten jääköön arvoitukseksi. Ohje link.
Saanen esitellä, ensimmäiset kärjestä aloittamani sukat, ihan perus sellaiset. Kuva ei ole paras mahdollinen, mutta kyllä siitä selvän saa. : ) Otettu harmaana päivänä.

Aloitin sukat joululomalla ja ne ovatkin olleet varmaan jo kuukauden käytössä, mutta koulujuttujen takia ne pääsevät blogiin vasta nyt.
Nyt on koulutehtävät tehty ja aikaa myös neuloa ja blogata. Ja, jos kaikki menee hyvin, niin mun pitäis valmistuakin keväällä.

Lanka: Novitan musta seiskaveikka, puikot 3,5 mm.
Aloitettu kärjestä Ullan ohjeella. Kärjen leventämisen jälkeen neulottu suoraa osuutta 40 kerrosta.
Sukkiin tein ranskalaistyylisen kantapään, myös Ullan ohje.
Varsi 2o 2n joustinta.
Tykkäsin tehdä sukkaa kärjestä aloitettuna ja saapahan langan käytettyä tarkasti loppuun. Sukasta tuli ihan sopiva omaan jalkaan, vaikka mietinkin, ennen kantapään tekoa sukan sopivuutta.
Viime viikon lauantaina kävin Wanhassa satamassa messuilla, sieltä oli pakko ostaa Noroa, suunnitelmissa polvisukat, kun näin Tikrulla niin ihanat.

Vaikka onhan mulla vielä syksyllä ostetutkin Norot neulomatta, malli on tiedossa, mut aloitus vaan on jääny, laitettaiskos taas opiskelujen piikkiin. *nauraa*, mut aina pitää haalia lankoja kun jotain kivaa löytyy.

EDIT: JEE! Mä onnistuin saamaan bloginapin tohon sivupalkkiin! Eikä kestäny, kun koko päivä! Aina oppii jotain uutta.

4 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Kyllä tiskirätti toimii ja bampuisena vielä paremmin. :)

Kati kirjoitti...

Moi! Sartsa "Ihan ite" -blogista kaipailee tänne mahdollisuutta kommentoida. Hänen bloginsa löytyy osoitteesta http://piccolo.vuodatus.net. Hän ei ole osannut/pystynyt jättämään kommentteja vaikka olisi halunnut.
Jos lisäisit tänne mahdollisuuden kommentoida anonyyminä niin ei tartteisi näitä google-tilejä tai openID-tunnuksia. Kaikilla ei niitä ole. No nyt on blogiystävää koetettu auttaa. Kivoja neulomuksia sinulla. Mukavaa viikkoa!

Sartsa kirjoitti...

Jokohan onnistuisin...
Minulla vissiin onkin jo toi googletili. En vaan hokassu...

Sartsa kirjoitti...

No ei tosta linkistä kyllä pääse minun blogiin, kun olen vuodatuksen puolella. Yleensä kommentoin tosiaan bloggerin puolen blogeihin kohdasta URL/nimi -kohdasta.
t:Sartsa