sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Jos sitä nyt edes kerran kuussa ehtisi bloggaamaan

Jotain valmistakin on saatu. Kauluri tyttärelle. Ohje kirjasta, Sanna Vatanen, Hyvän olon neuleet. Mukava ja helppo neuloa. Toivottavasti ei suuremmin kutita, vaikka langasta kyllä luvataan, ettei sen pitäisi kutittaa, mutta meidän neiti on sen verran herkempi, että voikin valittaa kutittavuudesta. No sen näkee, kun pitää kauluria. Lanka on muuten täältä.


Tässä pukin konttiin menevä lahja, kaulahuivi Tango Fanista. Myös helppo ja nopea. Kun jotain itse tehtyä on kiva antaa ja aikaa ei oo paljoa tehdä. Tuntuu, et kaikki työt kasaantuu tietenkin ennen joulua, niinhän se yleensä.

Ja tässä sitten lapaset, tai siis keskeneräiset sellaiset, pitivät valmistua lapaskuuhin, mutta ei. Eiköhän ne joskus vielä valmistu.

Ja tässä pieni muistutus, näinkin voi käydä. Kuopus päätti lainata puikkoa miekakseen ja tässä on tulos. No onneksi puikkoja saa uusia, mutta maksavat sen verran, ettei kovin usein niitä viitsisi ostaa. Täytyy vaan laittaa puikot parempaan talteen, kun ne tuppaavat sohvalle usein jäämään.